Openingstijden

Onze huisartsenpraktijk is geopend van 
maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur

Voor dringende zaken, die niet kunnen wachten tot de normale openingstijden tijdens avond, nacht en weekend kunt u terecht bij:
Huisartsenpost Gelderse Vallei in Ede
T: 0318-200800 (altijd bellen tevoren voor een afspraak)

U vindt de huisartsenpost op de spoedpost van Ziekenhuis Gelderse Vallei, samen met de Spoedeisende Hulp, de dienstapotheek en de tandartsenpost. Het adres van het ziekenhuis is Willy Brandtlaan 10 in Ede. Volg de borden naar de spoedpost.

Afspraken maken

Voordat u bij ons een afspraak kunt maken, moet u zich eerst inschrijven in onze huisartsenpraktijk.

U kunt bij ons een afspraak maken van: 
 8.00 tot 10.00 uur
11.00 tot 12.30 uur 
14.00 tot 16.30 uur
Tel. 0317-413 734 (voor spoed: toets 1)

De doktersassistente zal u te woord staan en vragen wat de reden van uw afspraak is. Dit is nodig om te bepalen hoe snel u gezien moet worden. Ook kan het zijn, dat ze u alleen advies geeft en een afspraak maken niet nodig is. U bent vrij om een afspraak te maken bij de huisarts van uw voorkeur. Over het algemeen is het handiger om binnen een ziekteperiode bij dezelfde arts te blijven.
U kunt ook online een afspraak maken. Zie hiervoor online services.


Belangrijk:
Wanneer u een afspraak heeft gemaakt en u verschijnt niet zonder af te zeggen wordt er € 25,-  euro in rekening gebracht. Dit kunt u niet declareren bij uw verzekeraar.

Annuleren van afspraken bij de praktijkondersteunen moet minimaal 24 uur van tevoren. Belt u later af, dan wordt er € 25,- euro in rekening gebracht.

Online inschrijven Online afspraak

LSP Toestemming

De huisarts maakt gebruik van een beveiligd netwerk -het LSP- om electronische medische gegevens indien nodig te delen met de huisartsenpost. Hiervoor dient u toestemming te geven.

Naar website ik geef toestemming

Doktersassistente

De doktersassistente is de eerste persoon, die u spreekt als u ons belt.

De assistente heeft ook een eigen spreekuur.
U kunt bij haar een afspraak maken voor:

  • Een uitstrijkje
  • Oren uitspuiten
  • Urines nakijken
  • Injecties
  • Wondverzorging
  • Bloeddruk metingen
  • ECG / Doppler metingen
  • 24-uurs bloeddruk- of
  • hartritmeregistratie

Klachtenformulier

Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts.

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen.
Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.
Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.skge.nl.

Klachten formulier

Geneesmiddelen mee op reis

Gebruikers van geneesmiddelen die onder de opiumwet vallen kunnen deze niet zomaar meenemen naar het buitenland. Hiervoor is eenSchengenverklaring nodig.

Tips voor op reis Reizigersvaccinatie